Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 16 September 2013

I'm tired and can't concentrate !

Hai gojes ! rasanya macam dah berkurun aku tak merapu dekat FB,instagram dan belog ni, asyik menggedik dekat twitter je memanjang . even aku tahu "pencicit" ni bukan nya rajin sangat pun nak melayan aku ni,bila dia dah naik geram terus je twitt limit ! huh ! by the way bagi aku main twitter lagi syok kot sebab takde haters gonna be hate nak semak caption letak komen2 berbaur sampah kat status aku :')

ok , berbalik pada tajuk ! actualy sekarang aku makin busy dengan rutin aku as a diva student *ehem2*,jadual aku makin lama makin ketat ! baru ni aku sibuk dengan assignment dan presentation , then aku ada ujian lisan bahasa arab bersama pensyarah dari UIA ! perghh ! kemain berbelit lidah aku nak speeking arabic dengan prof tu,sampai nak sebut huruf "kho" pun bagai nak terkeluar kahak dalam tekak ni ! barangkali berlaku kekejangan abdomen . konon nak cakap style minah arab leteww ,hah ! hambik kau !


When I'm studying for my exam, everything else around is more interesting! :D

sekarang aku sibuk nak study dan siapkan segala latihan yang bergunung tu sebelum exam bakal menjelang .mungkin aku terpaksa hentikan ketagih aku terhadap webie untuk sementara waktu ! tu lah susah kalau webie dah hidup aku ni sinonim gila,macam estacy . for your information,aku exam trial start 30/9/2013 and then baru lah real exam pada awal bulan 11 tu .jadual study aku dah macam appointment kat hospital jek,petang jadi cikgu,malam buta tu baru lah aku terkial2 nak belek mazhab 5 inci tu sambil bertemankan touch light ! nak buka api takut budak bilik hangin .

laa ni tidur pun just 3-4 jam je,masa yang selebihnya pulun untuk study ! nak melepak memang tak lah,bukan budaya aku wokeyh . sometimes stress juga aku dibuatnya tapi aku tetap berpegang teguh pada prinsip ku yang satu " bukan senang nak berjaya!". 

hope semuanya berjalan dengan lancar lah,aku dah cuba sedaya upaya membanting tulang 4 kerat aku ni dan aku harap sangat result keseluruhan aku dapat highscore ! doakan chenta ya *menagih simpati*,peace yow ! 

# chenta minta maaf kalau ada silap salah dan minta halal untuk segalanya . doakan chenta dapat 4 flat ! ameen :)

3 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

good luck for your exam :)

AyaZuki said...

semangat semangat! you can do it! :)

✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

singah di blog dr. cinta.. jom try mineral coffee untuk kesihatan kita. In sha Allah bermanfaat buat semuanya hehe