Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 23 August 2013

Lagha Aku Dibuatnya !

Hai pepps ! Alhamdulillah stressful chenta semakin baik pulih sejak2 assignment dah siap ni ,just tunggu untuk sesi pembentangan je laa . kemain berdebu blog chenta sejak2 tak hapdet belog yang serba daif ni . *kesyahduan*

standard orang buat assignment tak sampai 1 bulan boleh siap tapi chenta ada lah dalam 1 bulan lebih progress nak bagi siap tu ! lambat menaip tot tet...tot tet.... menaip sekejap,tengok ada line wifi terus stalk pakcik google buka FB hahaha !

bila dah buka FB u olls just be understanding laa ape yang patut dibuat kan . mula lah nak update status jiwa gemuruh,caption gambar ala2 queen wanabesss ! wanabes laaa sangat,tak padan dengan assignment bertimbun ! rasa macam kerja office hour je bila kertas kerja bergumpal atas meja,mark zuberg belum tentu mampu membuat portfolio bergunung bagai macam tu huk huk huk ....

by the way,jangan jadikan budaya ikutan kebaikkan chenta ni,melanggar dateline haha ! If you're not going to do it right, there is no point wasting your time (and everyone else's) on website .


# my exam is around the corner ! ready unuk exam pulakk daaaa ! :(

No comments: