Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 28 June 2013

Saya Budak Hotstuff

dunia makin lama makin maju,begitu juga dengan remaja sekarang makin lama makin kehadapan . first time chenta kenal facebook masa chenta form4 dulu,tu pun kawan chenta yang kenalkan apa itu facebook kalau tak sampai mati pun agaknya memang chenta tak kenal lah whats the meaning of fb ! im start be a blogger since im 17 years old tapi for my instagram,twitter and my space chenta baru je start since im 19 years old ! memang karat gila la kepala chenta,zaman sekarang budak umur 5 tahun pun dah pandai main facebook !

bila dah ramai remaja2 kita yang gila kan facebook , now muncul lah pelbagai anasir2 propaganda like a promote,hotstuff,coolstuff and so on tapi penting ke semua tu ?

memang tak dinafikan ramai sangat yang nak jadi hotstuff,ramai likers,ramai yang kenal,pendek kata macam selebriti lah sekali sebut 1 dunia tahu who is chenta because she is poyo and bajet and stuff~ bagi chenta tak salah pun nak cari publisiti atau famous like a fb diva tapi chenta ada terkilan 1 perkara herm ..

ada kawan chenta cerita,ini adalah luahan dari seorang hotstuff di facebook

"awak ramai likers tapi kenapa awak tak update status2 keagamaan atau berdakwah? mesti ramai yang baca atau tersentuh dengan status awak tu"

try to imagine a hotstuff with impersonator tries to answer

" alaa,kalau update status islamic nanti takde orang yang nak like ! "

ini gila publisiti atau macam mana ni ? like my bestie says " hotstuff or hotsetan??" , u must know that life is a hard and beautiful so tak perlu lah nak update status lucah,caci maki semata2 takut tak de orang nak like . update status lucah,2000 orang like ! peminat kau tu aku rasa semua jenis otak kuning tu muehehehehe !

No comments: