Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 7 June 2013

Kerja Mudah , Duit Masuk

chenta sebagai seorang pelajar kadang2 takde masa juga nak buat kerja part time cari duit , tambah pula dengan assignment yang kian menggunung tu membuat kan chenta tersenyum bangga sambil temenung " bila lah aku nak siapkan assignment aku ni?" . mana taknya chenta kalau kau kebulur mengadap blog dan segala webie tu je yang kau tau ! sometime chenta pernah juga terfikir nak cari kerja sambil belajar , actualy bukan sebab parent chenta ni tak berduit ke hape sampai duit poket kosong but at least chenta nak juga merasa pegang duit sendiri ye dak ?

chenta pernah bagi tahu parent chenta soal hati terpendam ni tapi parent chenta tak izinkan takut hilang pula fokus chenta untuk study . yela, kerja lagi study lagi alamat pengsan la kau chenta !

jadi sebagai langkah mudah chenta daftar churp2 sebagai kerja part time chenta . mudah sahaja ! korang just daftar dan share kan iklan yang disediakan tu , setiap orang yang klik iklan tu secara auto 20sen akan masuk dalam akaun korang ! mudah bukan ? cuma kena rajin minta orang klik iklan korang dengan muka penuh simpati , thats all ! :')


ni lah orang kata tuah ayam nampak di kaki , Alhamdulillah tak sampai 24jam chenta dah dapat rm5.40 !! makin rajin korang promote suruh orang klik iklan tu , makin  banyak lah income yang masuk ! nampak hipotesis kat situ ? 

berminat ? jangan risau , churp2 ni bukan blogger saja yang boleh daftar tapi semua warga belia agresif boleh mendaftar asalkan ada email , kalau tak macam mana nak sign up dan chenta yakin ramai yang ada akaun facebook sendiri melainkan kalau rumah korang dalam hutan tropika sebelah kandang gajah memang mustahil lah nak ada facebook kan , nak korek line wifi ikut tang mana ? so dengan adanya facebook boleh lah korang share dekat status2 korang atau pun chat dekat member2 korang " tolong klik iklan saya kejap , KLIK SINI !! kalau tak lebam biji mata kau nanti ! "

sesiapa yang berminta boleh klik DAFTAR CHURP-CHURP DISINI ! nanti kalau dah cukup RM100 ke boleh lah korang cashout dan secara automatiknya cek dari pihak churp2 akan sampai ke tangan korang !

kerja mudah , duit pun masuk ! berbaloi kalau korang join , JOM DAFTAR SEKARANG ! 

jom beramal sambil membantu bersama chenta



TERIMA KASIH DAUN KELADI


4 comments:

Anonymous said...

halal ke suruh org klik?

cik chenta said...

halal lah , bukan makan duit haram pun ... daftar churp2 ni kira kita kerja macam promoter,kena rajin promote ... ramai blogger2 retis yang guna churp2 dan berhasil ! :D

Aku Penghibur said...

wahhh bnyknye...

fie's alexandra said...

lepas da daftar tu kan ? nak buad macam mana ?kita baru nak join heee:D
tlong ajarkan ea ?;)