Ensiklopedia Doktor Chenta

Thursday, 6 June 2013

Pemenang Baru Topup Giveaway By Chenta

CHENTA KECEWA  + SEDIH = HAMPA

Sebelum ni chenta dah umumkan pemenang untuk GA topup chenta tapi terpaksa chenta rejected semua pemenang tu . Nasib baik lah ada para sponser yang perasan certain blogger otak kancil tu,kesian para peserta yang penat lelah join GA chenta dengan hati yang jujur dan tulus . by the way bila korang ada join segmen atau mana2 GA tolong lah jadi blogger yang jujur ! even kalau korang menang sekalipun dapat hadiah dengan cara tak jujur , rezeki tak berkat tau ! selama2nya haram ! sanggup korang pakai kedarah rezeki haram ? memang jenuh lah kat akhirat nanti korang kena jawab .

so pemenang BARU untuk GA chenta adalah

TEMPAT PERTAMA

http://umikasum.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-chenta.html

Hadiah boleh tuntut di :

topup rm5x1 - kimi
topup rm5x1 - aqilah
topup rm5x1-liyana
topup rm5x1 - syamimi
topup rm3x1 - aisyah

hadiah tambahan : produk kecantikkan 1 tuib Red Promegrenate Clearenser + 1 pcs crystal collagen eye - Haidah

TEMPAT KEDUA


Hadiah boleh tuntut di :

topup rm5x1 - kimi
topup rm5x1-aqilah
topup rm5x1-liyana
topup rm5x1 - syamimi

hadiah tambahan : handmade (crochet) phone casing - rose putih

TEMPAT KETIGA


Hadiah boleh tuntut di :

topup rm5x1 - liyana
topup rm3x1-aisyah

hadiah tambahan : handmade (crochet) phone casing - rose putih

bagi pemenang menerusi random.org dimenangi oleh


hadiah boleh dituntut di :

topup rm5x1 - liyana
bloglist kekal oleh chenta

firstly thanks kepada semua peserta yang join GA chenta dengan jujur dan chenta minta maaf pada para sponser . for all blogger , ikutlah syarat GA/segmen yang ditetapkan ok baru chill beb ! :)

9 comments:

najiah shaharain said...

ADA JUGAK YG MENIPU ...KESIAN2..

ArifahLee's said...

Saya tertanya, macam mana nak follow blog Liyana tu eh?

Arni vanilla said...

Tak menang jugakk

Darling Ninie said...

As salam...
Alhamdulillah... Ad rezeki Ninie di sini... :)
Anyway thanks a lot with ♥♥♥

darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/06/terima-kasih-dr-chenta.html

Keyme Keymoo said...

Alhamdulilah, rezeki kimi

http://keymekeymoo.blogspot.com/2013/06/menang-ga-topup-by-chenta.html

alfian said...

kadang-kadang ada blog yang problem untuk d follow.. & terlalu sibuk untuk jadi top refferal & terlalu sibuk ajak kawan-kawan untuk join GA topup cinta ini.. smpai terlupa nak follow balik.
jadi sia-sia la mereka yang menang sebelum ni menwar-warkan GA anda kepada yang lain.. dah la kemenangan di tarik.. di kata pula menipu.

Yumida Huda said...

wow..macam x percaya
baru join semalam..memang rezeki
alhamdulillah
terima kasih ye penganjur n sponsor2 sekalian
masih lg terkezut ni..dpt byk adiah..
sila cubit sy kejap
tahniah pd peserta lain

cik chenta said...

alfian : mungkin takde rezeki la tu .. peserta kena lebih alert , bila x difollow para sponser tertanya2 chenta tapi bila chenta cari top referal baru , peserta pula tidak berpuah hati ... habis macam mana? :(

Yumida Huda said...

makasih utk hadiah ni
jemput singgah:

http://umikasum.blogspot.com/2013/06/aku-rasa-macam-tak-percaya-sila-cubit.html