Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 7 June 2013

Cara Menggunakan Churp-Churp

Sebelum ni chenta ada bagi tahu cara nak dapatkan duit poket dengan mudah  entry disini , kebetulan chenta godek2 komen dalam blog chenta ni ada seorang blogger minta chenta ajarkan bagaimana nak guna churp-churp ni .


firstly mestilah korang kena log in dulu akaun churp2 korang tu , bagi yang tak daftar lagi boleh sign up DISINI .

selepas korang log in tu , klik button rewards yang terpampang pada sidebar kiri tu


secara automatik iklan churp2 yang perlu korang share kan akan tertera dibawah tu,klik button earn more pada iklan tu 


scroll ke bawah dan cari link iklan korang


copy link tu , share kan pada status korang atau pun post kan pada group di facebook . paling tak pun hantar link tu kat chat kawan2 korang minta jasa ikhsan tolong klik hehehe .

korang jangan terkejut pula kalau ada kawan2 korang bukan main klik iklan korang tapi cek akaun earning tak meningkat , jangan risau , earning tu akan meningkat tapi jumlah akan tertera dekat akaun korang tu maybe esok tu baru muncul so just happy ok ! :)

selamat ber-earning ! jom KLIK SINI SEKALI :)

2 comments:

fie's alexandra said...

okey done , terima kasih ea ;) sebub ajar :D

siti hajar Mohamad said...

salam sis..kalu nak share kat blog camne yer..newbie..tq