Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 24 May 2013

BIG Giveaway : Idola Saya by Nurul

NAK JOIN ? KLIK BANNER COMEL DI ATAS

hari ni chenta dengan bebesar hatinya nak join big giveaway dari nurul . ok first thing berdasarkan tema yang diberikan seriously chenta lebih fanatik dengan Dr. Danial Zainal Abidin

 
KENAPA CHENTA MENJADIKAN DR.DANIAL SEBAGAI IDOLA?

first thing chenta kagum dengan bakat dan ilmu yang ada pada Dr.Danial . chenta banyak koleksi buku2 yang ditulis oleh Dr.Danial , kadang2 kalau ada masa terluang chenta akan try godek2 youtube sebab nak tengok ceramah2 yang chenta tak sempat nak tengok . biasalah as a student chenta sendiri pun kadang2 terpaksa meninggalkan rancangan kegemaran chenta tuh . nak tak nak terpaksa juga search kat youtube , menunggu juga lah chenta ni berjam-jam nak tunggu habis loading hurm . . 

by the way , Dr.Danial bukan sekadar fokus 1 haluan evan Dr.Danial merupakan Doktor pakar perubatan tapi Dr.Danial juga pakar dalam bidang agama . banyak karya yang ditulis oleh Dr.Danial based on islamic dan kebanyakkan tips2 untuk menjadi individu cemerlang dikaji berdasarkan al-quran dan ulama2 yang hebat .

sometimes chenta terfikir2 juga , macam mana Dr.Danial boleh bahagikan masa nya untuk kerja as a proffesion sebagai seorang doktor sudah tentu sibuk , menjadi penceramah , novelis dan menimba ilmu2 agama dan mengkaji berkaitan dengan agama . chenta sendiri tak larat even nak siapkan asisgnment pun sampai lelah haha . tapi bila Dr.Danial ditanya apakah petuanya , he says

"kalau Allah tak tolong saya , sudah pasti saya tak mampu untuk buat semua itu"

Subhanallah , tingginya keyakinan Dr.Danial kepada Allah . alangkah bagusnya umat islam punya semangat sebegini rupa . itu yang chenta respect gila dekat Dr.Danial dan make his as my idol :D

so pada mana2 blogger jom join this GA gempak ni gerenti tak rugi . simple dan hadiah pun menarik .

tag blogger comel

senarai hadiah


Hadiah utama : Wang tunai RM 100


Dress peplum


Obuse Candy Tint


Topup

tunggu apa lagi ? tarikh tamat 25 may 2013

No comments: