Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 10 February 2013

W.E.B.C.A.M

lepas sinetron chenta jumpa dengan prince semalam rasa penyakit angau makin merebak dalam hati ni . biasa lah selagi belum sah di ijab kabul kan selagi tu syaitan2 akan terus menghasut manusia , " A'zubillahi ssami'ul alim minal syaiton ni rrojim !! "

anak2 buah chenta ada juga yang mengesyorkan supaya kami cepat disatukan

"kak,hujung tahun ni kahwin lah kak . buat apa tunang lama2"

statement dan idea yang bernas ! chenta ada juga planning nak awalkan utusan raja sehari tu , tapi persediaan belum rapi memandang kan chenta dan prince masih lagi sibuk study .

habis kenapa bertunang???

islam itu mudah,chenta rasa tunang is the best way nak main cop-2 pasangan dari bercouple sebab bila couple orang ketiga masuk minang itu tak jadi masalah tapi bila dah jadi tunang orang ni , u can say " sorry,this girl is mine !! " ok boys, be gentle ! tak perlu lagi nak bersorok bagai dari parents korang , rasanya kalau dah bertunang dah settle 1 masalah .

actualy chenta tak buat lah announce pada pihak media untuk mewawarkan hari pertunangan chenta because i think married is the most perfect way isn't? baru chenta akan jemput 1 Malaysia untuk renjis air mawar pada chenta dan prince hehehe . (jauh pula imaginasi)

memandangkan relation jarak jauh dan kesibukkan study , webcam je lah sebagai perantaraan pengubat rindu . tu pun jarang2 je,almaklumlah satelit ada 1 , penggunanya berbillion ! mohon kerajaan lajukan internet plizz !!


Photo

chenta tak dapat analisis apa yang prince terlampau fokus sangat tu , ok fine mungkin muka chenta yang ada iras kak limah ni menarik perhatian prince . apa2 pun thanks untuk prince sebab spent masa untuk chenta hehehe ... i love my prince,jangan dijolok sarang tebuan okai !!!!

# lebih baik webcam dari 3G , am i right? :)

No comments: