Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 13 February 2013

SWEET NINETEEN

Hujan lebat tak henti ! pening kepala chenta dibuatnya nak tahan mata mengantuk plus pula dalam dewan kuliah serba aircond memang lah bertambah dugaan tu , nak tak nak kena tahan sebab bagi chenta TUMPUAN ITU PENTING ! remember this statement !



apa perasaan korang bila menjadi tenaga pengajar seketika ? bagi chenta its a very sweet memories ! betapa hampa gas nya muka chenta mengajar kanak2 riang ni hahahaha .

kembali kepada tajuk , chenta dan kawan2 chenta dah planning nak sambut birthday kawan chenta yang ke 19 ni . who's the girl ? ok kalau dalam gambar kat atas tu beliau di belah kiri , just call him wawa ! 

seharian hujan , fikir 1001 kali juga chenta nak keluar pergi kedai depan semata2 nak beli kek ni . tunggu punya tunggu sampai tertidur chenta dalam surau mujur lepas setengah jam chenta terjaga . gagahkan juga lah diri ni bangun , demi kawan everything gonna be okay !! baju tak payah cakap lah memang basah habis , berkorban apa saja lah katakan .


dan hasilnya ~~ harga tu belakang kira yang penting member happy sebab susah senang dia lah kawan yang selalu berada di samping kita , am i right ? so hargailah nilai persahabatan !!


abaikan muka tapai basi tu , maklumlah penat yang tak kan pernah habis . apa2 pun kawan tetap until jannah walau apa terjadi friendship must be go on and never end !

No comments: