Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 13 February 2013

Segmen Upkan Follower By Hana



KLIK BANNER UNTUK JOIN !!

sepanjang chenta hidup sebagai seorang blogger part time ni lah kali pertama chenta join segmen yang begitu lama dari blogger hana ! hope dapat lah sesama kita upkan follower dan plus bilangan trafic bagai . tapi ingat , as a blogger yang berdedikasi tak perlu lah korang bertungkus lumus semata2 nak kejar follower sebab nanti orang akan cakap....

"whats wrong with this blogger?? batak hot ke??"

annoying dan menyakitkan hati kalau ada person most perfect kutuk2 blogger ni ye dak? almaklumlah mulut orang kita tak boleh nak tutup . dibalas makin menjadi , so pejam mata dan pekakkan telinga ok para2 blogger sekalian .

jom kita eratkan hubungan sesama blogger ni , tambah rakan , tambah pahala !
"almukminuna ikhwah" ! :)

sepakat berganding bahu amalan mulia , like page chenta jom ! 1 click only at PAGE CIK CHENTA , Thanks fallas .

:: My follower --> 1426 ::

9 comments:

Hana Jalil said...

Terima kasih sudi join :) Senarai peserta dah diupdate, dialu-alukan untuk blogwalking dan follow mereka ^_^

http://justforfund.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-upkan-follower.html

#btw, nyatakan follower awak yang sekarang :)

Nabilah Zamri said...

Dr segmen yg sama.... done following u... (n_n)

http://annaadam14.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Choi•Minhoヅ™ said...

hyee, datang dari segmen yang samee!~

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Cikgu Norazimah said...

Cikgu azie follow kamu..jgn ler segan2 follow cikgu azie ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

SAM DIA said...

singgah lagi dari segmen yang sama. hehehe. salam ukhwah^^

jom2 macam biasalah :P http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-up-kan-follower.html

SAM DIA said...

singgah lagi dari segmen yang sama. hehehe. salam ukhwah^^

jom2 macam biasalah :P http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-up-kan-follower.html

Diyan Hani said...

btol2 ape y mis cinta ckp tu..hai..done follow...jmpot ke blog ye...mardiyanani.blogspot.com

Diyan Hani said...

salah lak..mardiyanhani.blogspot.com

Diyan Hani said...

hai,,singgh sini dan follow la...mardiyanhani.blogspot.com