Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 17 February 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!

short entry today ! actualy chenta baru je finish my test , Alhamdulillah chenta boleh settle problem tu . memandangkan chenta bukan main busy lagi dengan kuliah dan assignment bagai , alergic tak lalu makan tu memang dah mula merebak dalam hidup chenta . ouch ! sungguh tragidis sekali . nasib baik jumpa segmen ber-banner chumill ni . btw , sabar chenta , bertahan ! nanti dah siap degree boleh lah sibuk2 dengan prince hahahaha ! hamboi chenta gatal menggelar ~ jangan tiru aksi ini dirumah , take a note !

chenta tag si cantik :)

sape2 rajin minta tolong like page chenta DI SINI ! jangan lupe be my tweet follower DI SINI

# thanks readers ! ^_^

23 comments:

NuraisYah said...

Hai dari segmen sama >.< done follow you . Jom singgah blog saya yang tak berape nie --->

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

NuraisYah said...

Hai dari segmen sama >.< done follow you . Jom singgah blog saya yang tak berape nie --->

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Noor said...

Hai..thx sudi join!! Dah follow blog yg cute ni..senarai peserta dah update. jemput singgah & follow kwn2 yg lain ye!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

Anis Zainudin said...

dari segmen sme...singgah dan follow sini ..jemput singgah dan follow kalau sudi http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

farah syamimi said...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

done follow you

Sxin said...

done follow :) jom ke rumah saya :)

http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nyue said...

follower 1446 blog ni

dr segmen : http://nyueyien.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

cik akak follow sini

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

cik akak follow sini

Hanis Masturina said...

dari segmen sama . =D done follow
Follow Hanis http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Zuliana Awang said...

dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Iqbal Rosly said...

done follow you !
jemputlah datang ke teratakku !!
http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

dya didinad said...

selamat ber segment yer .. dtg sinh follow ur blog

http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nor Aznida said...

hai..nida dtg dri segmen...
:)

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama .follow sini .
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama .follow sini .
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

fieza husain said...

salam...singgah dri segment yg same...kalo sudi..follow la.. :)
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

deno said...

hai :) deno datang darisegmen yg sama ^^ jom?

www.dayangdeno.blogspot.com

deno said...

hai :) deno datang darisegmen yg sama ^^jom?

www.dayangdeno.blogspot.com

! Khazanatul Sirra' ! said...

dari segmen yang sama ....
done follow

http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

AyuInsYiraH said...

salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Azuria Abdullah said...

Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

azuria dah follow #1461..kalau sudi,follow me back yea.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html