Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 8 February 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic


INGIN MENJADI SALAH SEORANG BLOGLIST DARI BLOGGER HOT? KLIK BANNER DI ATAS!!

blog fizgraphic merupakan salah satu blog yang chenta gila2 kan selepas blog lyssa dan blog wan hazel . kalau ada masa free je memang chenta suka skodeng blog fiz sebab chenta suka tengok hasil doodle dari fiz . comel sangat ! nak harapkan chenta lukis doodle bagai tu ? memang cantik kak limah lagi lah , serius chenta bukan galeri tangan seni . 

pernah juga tertanya " macam mana tangan fiz boleh buat doodle cute bagai begini" , mohon fiz turunkan ilmu untuk chenta boleh ?

tutorial fiz pun best, macam2 ada . yang paling chenta berkenan sekali tuto update status via any device , lepas chenta guna tuto ni dari fiz ramai kawan2 chenta sound "untunglah anak orang kaya seminggu sekali tukar phone~!! " mana tak nya , sekejap via iphone , sekejap via blackberry . terselah metropolitan yang sungguh plastik !

# terasa diriku bagai hotstuff di U saat seruan kedengaran dari mahasiswa " OKB DAH DATANG !! " OKB?? orang kaya baru daa~ hahahaha ,, TQ fiz !!

6 comments:

Asiah Aisa said...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

Aida Omar said...

Aida pun join segmen yang sama.. hope kita sama2 ditempatkan dalam bloglist apit :) lama dah aida tak terjah sini.. huhu.

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Rahmad Mat said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
Fatin Liyana Vector Illustration

zana said...

singgah dari segmen sama jom singgah sini smbil berkenalan :D

deno said...

salam :) deno dari segmen yg sama dan terus folow sini:)

www.dayangdeno.blogspot.com

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html