Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 24 February 2013

Miss Piano

oh its mine ! this piano is mine ! hehehe

hais.. bestnya bila dengar orang high-pro main piano tambah2 kalau lagu tu ala2 slow motion memang cair lentok chenta dibuatnya ! so chenta dah mula berfantasi , layan je lah~

chenta nak sangat pakai teksido duduk atas kerusi then kat depan tu ada piano yang besar gedabak punya ! chenta kat mana? dalam 1 ruang yang agak luas ala2 castle gitu , alah macam pemain piano feveret chenta greyson tu hehehe . 

kadang2 time chenta bosan , piano ni lah yang jadi peneman setia chenta . duk menyanyi beserta alunan piano chenta , oh my ~ kalau orang lain dengar boleh muntah hijau kot hahaha ! by the way chenta lebih suka refer youtube kalau bab2 piano ni , nak register kelas piano personaly memang pengsan chenta tambah dengan assignment kuliah bagai .

dalam banyak2 lagu chenta lebih exited lah kalau main lagu harapan by hyper act piano cover , silap hari bulan bleh bederai air mata chenta ! kalau dah lagu touching bagai , mind chenta terus reset muka prince chenta . ololo~ teringat sweet memory la katakan :3

bagi chenta kalau orang yang pro bab2 piano ni memang romantice ! ops ! bukan nak puji diri sendiri but this is reality , terharu beb bila tengok girl mainkan piano special untuk orang yang dia sayang tak gitu? lain orang lain taste , ada yang minat violin , gitar and anything else tapi pandai bermain muzik adalah kemahiran yang paling berharga ok !

# nanti dah kahwin boleh lah mainkan piano untuk husband buat ubat tidur malam2 hahaha! oh my prince~~ chet ! ok chenta memang suka berimaginasi =..=

3 comments:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/02/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway.html

♥ Lia Abdillah ♥ said...

awk di tag http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/02/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway.html

Rieyn Anna said...

okla tu pandai main piano..xpe..kdg2 berangan nie pun..boleh jd kenyataan..sape tau rezeki chenta nnt kan?hihii~

akk follow sini ye dear..kalo sudi jom follow akk pulak..:)