Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 15 February 2013

Chenta Still Student

sejak masuk semester 2 ni makin bertambah assignment , nak tak nak kena juga ! kadang2 stress juga chenta nak menghadap kertas , lappy dan printer dupulohpat jam ni .

rutin chenta dah makin fitness gitu , sorry to say lah segala jenis media bagai expecialy blog tercinta ni sebab chenta terpaksa curang dengan bloggie kejap demi assignment . kalau dulu chenta selalu ada extra time tapi sekarang jangan harap lah . setiap hari chenta just tidur paling banyak pun selama 1 jam setengah je ! makan pun sekali sehari , itu pun kalau chenta ada selera . maklumlah kalau hangin dah pluss dengan stress nasi pun tolak tepi , ratah panadol pun jadi !

beriously hidup memang aman tanpa assignment tapi chenta yakin setiap kesulitan pasti ada jalan penyelesaiannya ye dak? so lepas ni susah lah korang nak nampak chenta hapdet blog dan status facebook plus retweet bagai tu . sorry for all my reader dan for my haters mungkin ini berita gembira buat u all :')



beban malas makin berat dipukul tapi terpaksa juga lah chenta gagahkan tulang 4 kerat ni . susah dulu senang kemudian , doakan chenta dapat 4.00 flat ok ! :D

# chenta minta maaf kalau ada silap dan salah bcoz im just the ordinary girl only T_T

No comments: