Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 23 January 2013

Kau Ingat Comel Ke Beliak Beliak Mata Macam Tu???

kalau zaman sekolah dulu muka macam tak cukup sifat je , tak jauh beza dengan budak nerd . pergi sekolah pakai cermin mata tebal2 plus dengan bingkai penuh , oh betapa innocent nya chenta 1 masa dulu .


Begini ! Wahaha baik kan baik kan. Memang chenta dilahirkan dengan muka yang amat innocent, sampai ada orang kata muka chenta ni macam muka manusia yang selalu ditindas. Tak sudah ngan tu, dorang siap bahan chenta lagi kata chenta ada mata yang kesian. Bila tengok muka chenta je, rasa macam nak sedekah sebab kesian sangat (-_-). fine people fine ! No wonderla masa sekolah dulu, bila students kena kutip derma Jogathon, chenta antara student yang selalu dapat kutipan derma terbanyak. kehkeh

dulu memang lah , pemikiran belum mumayiz lagi kata orang kan tapi sekarang rasanya chenta dah sampai usia matured untuk membuang cermin mata nerd tu kepada lens >.<


Ha tengok ni. Pakai CONTACT LENS CAP INDON telah merubah segalanya :')

tapi 1 je chenta ingatkan kepada sape2 yang berminat dengan lens tu jangan pakai beli je . nanti mata rosak mau cari mana lagi amoy yaaaa~~

2 comments:

MaDiey FazuDin said...

pakai lens lebih selesa..lebih prefer lens dri spec..
btw newbies here..mhn tnjk ajar (:
#1395 http://madieyfazudin92.blogspot.com/

eiyra said...

hati-II pilih lens . skrg byk yg tiruan . hehe . :)