Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 26 November 2012

Cara Mudah Untuk Kurus

sekarang ni ramai yang mencari jalan mudah untuk kurus . ada yang bersenam tiap2 pagi berjoging kat taman , ada yang tahan makan selama 1 bulan dengan alasan 

"ops sorry , saya tengah diet sekarang ni "

kalau dulu mungkin boleh , kurus punya pasal rela seksa diri . sometimes i think " err~ macam kerja bodoh je sampai tak makan " . korang percaya tak dunia sudah berubah menjadi semakin maju ? sekarang ni korang tak payah lagi nak bersusah-susah ikat perut dan seksa diri bagai tu . 

jadi sebagai langkah mudah apa kata korang try susu alpha lipid sd2 . korang jangan bimbang sebab tiada kesan sampingan dan dijamin halal . chenta sendiri pun menggunakan produk ni dan hasilnya CHENTA BERJAYA MENURUNKAN BERAT BADAN SEBANYAK 5KG DALAM MASA 1 MINGGU !!!!! hebat bukan ??


jangan risau , rasanya pun sedap . Ehem! Rasa susu ni macam rasa soya.. Mix dengan vanila dan green tea.. Boleh shake dengan air sejuk lepas tuh bile minum, rasa macam askem vanila pong ada. Hihii. Tak rugi cuba tau.

yang chubby2 tu , makcik2 ke jangan risau lah dengan body korang tu sebab dengan alpha lipid korang kompem boleh kembalikan shape body zaman kegemilangan masa jadi anak2 dara dulu weeei~~

tak percaya ?


minum tak sampai beberapa bulan dah boleh jadi meletup begini Siapa kata kena berlapar time diet? Bila minum susu Alpha Lipid SD2, korang still boleh enjoy good food dan still LOSE WEIGHT!! Ohsem kan?

TRY BELI 1 TIN , KORANG TAK MENYESAL PUNYA ^__^

jadi tunggu apa lagi , harga boleh dirunding . perkhidmatan penghantaran adalah PERCUMA . enjoy sambil berdiet . nak beli ? order ? ingin info lebih lanjut ? korang boleh PM kat fesbuk -----> http://www.facebook.com/Aqpenyu?fref=ts 

cara mudah lagi korang boleh sms / whatsaap terus di talian :: 013-9761361 >MR.AIMAN<

2 comments:

Yanie Andierah said...

Sebab aku xleh masuk asrama ? http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/11/sebab-aku-tak-boleh-duduk-asrama.html

sukakartun said...

menarik..tp takut nak try..takut ada kesan sampingan