Ensiklopedia Doktor Chenta

Thursday, 11 October 2012

Segmen : Cik Misya Nak Follow!

KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOIN!!

Hari ni eiyqa nak join segmen seterusnya dari cik misya comel ni . kepada sesiapa yang belum sertai cepat2 lah mendaftar , takut nanti dah expired date tak sempat pula ye dak ?


Alhamdulillah setakat ni follower cik eiyqa makin hari makin bertambah . nanti adalah yang cakap tuh :

"Hek eleh , Follower dah banyak tu pun nak berlagak !"

Okey , cik Eiyqa tak berlagak dengan follower yang boleh dikatakan beriban lah juga kan . Eiyqa bersyukur je .Bukan Eiyqa suruh :

"Wey , Follow aku Weyh . Aku dah follow kau !"

Ishkk . tidak sama sekali . Maybe dulu , time belum rapat/sondol-sondol sangat dengan blog eiyqa ni adalah kot . itu pun dulu - dulu . baru nak merangkak mengengsot - ngengsot salam dunia blog . Alahai , perkara biasa lah tuh . Kalau follower kita "000000" , takde pulak orang nak follow kan mesti lah ada timbul kes "I FOLLOW U , U FOLLOW ME" .. Jangan pula nak marah newbie macam diorang . korang dulu pun sama jugak macam tuh , kan ? hehe .. ^_^v

bagi Eiyqa kalau follower beriban macam blogger retis yang lain memang sah-2 lah duploh pat jam ada je yang menyinggah tinggal tapak kaki , sekurang-2nya takdelah blog berdebu ye dak ? dan Eiyqa pun makin exited lah nak update blog ni , ada orang baca , tinggal komen lepas tuh ada yang follow sape tak haru beb~ . apa pun Eiyqa sayang follower eiyqa sangat-2 wee :D ..

4 comments:

aini shahroni said...

dah banyak follower tu akak
^___^

http://nurainishahroni.blogspot.com/

Aimi Syahirah said...

Salam.. Tq for joining my segment.=) Feel free to check your link here.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html Pemenang topup akan ditentukan melalui nombor anda di random.org.=)

Aimi Syahirah said...

Salam.. Tq for joining my segment.=) Feel free to check your link here.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html Pemenang topup akan ditentukan melalui nombor anda di random.org.=)

ayut said...

dh tngl komen..hihihi..smga excited lg update blog..wlupun tlmbt dtg cni dr segmen sama ^__^