Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 7 October 2012

Gara-Gara Shila Amzah 1 Malaysia Kucar-Kacir

siapa tak kenal artis comel ni ye dak ? tahniah pada Shila Amzah kerana telah berjaya memenangi pertandingan Asian Wave di China sekaligus membawa pulang hadiah wang tunai bernilai 5juta . mana tak menang kalau semua juri tercengang tengok shila berdiri di atas pentas , sampai meremang bulu tengkuk eiyqa ni bila dengar shila nyanyi especially lagu set fire to the rain memang meletop  !! memang tak jemu-jemu eiyqa godek youtube tengok shila nyanyi .

tapi bila tengok para-2 komentor komen video shila agak tragidis sampaikan ada yang bergaduh gara-gara tak puas hati, dengki dan sebagainya . eiyqa pun tak berapa pasti kenapa boleh jadi begitu,agaknya kenapa ya ada juga yang membangkang shila? adakah kerana imejnya bertudung dan menyanyi di atas pentas ??eiyqa malas nak cakap panjang lebar , jawapan tu atas masing-2 . ada akal , teruskan mengguna bukan cakap otai je lebih ye dak ? eiyqa pun bukan lah seorang yang fanatik terhadap muzik, sekadar suka-suka je .

walauapepun ,kenyataannya eiyqa memang suka tengok video shila bertanding Asian Wave tu . memang terpacak bulu tengkuk eiyqa dibuatnya dek panahan suara shila hehehe ^___^ .kepada yang belum intai-2 video suara emas shila cepat terjah video kat bawah ni ye .



*eiyqa sibuk dengan study sekarang gara-gara demam exam . rasanya ini yang lebih membuat kan seluruh pelajar malaysia kucar-kacir !!doakan eiyqa berjaya ya semua :'D


2 comments:

Cikgu Ma said...

meremang dengar lagu ni...err, lagu ni memang lagu shila ke? selalu gak dengar kat radio tapi x tau sape nyanyi...

salam kenal....dari segmen adam azra ^_^

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

zila manaf said...

sejak sylla nyanyi suka lagu ni hihi