Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 12 October 2012

Dah Ketagih , tak boleh kata apa ...

maaf kerana gambar kurang jelas :'D

dah lama eiyqa tak drive kereta eiyqa tuh , biasalah eiyqa sibuk memanjang tak henti . hari ni terus panas enjin kereta dan hang out untuk melepas kan ketagihan . kali pertama eiyqa kenal benda ni sebab tengok kawan eiyqa yang promote . katanya sekali sedutan memang penuh dengan nikmat  ! eiyqa cuba lah beli , masa tu eiyqa masih bermanja-manja lagi dengan benda tu tup2 makin lama makin nak  ! sampai dekat Mall terus eiyqa pergi kedai tuh .


jeng3 .. ni lah port eiyqa , rasanya akak yang jual kat situ pun dah boleh scan eiyqa ni . pelanggan tetap lah kata kan hahaha ^_^v  ! tapi yang paling eiyqa minat sekali perisa chocolate oreo ice blog + blackpearl.. memang pergh r  !


boleh dikatakan ni adalah air feveret eiyqa lah , tak sah kalau tak minum . siapa yang belum test , korang try lah rasa mesti kaww punya . jangan ketagih tiap-2 hari sudah lah , kena kencing manis eiyqa tak maww tanggung ya~~ hehehe .. :D

3 comments:

^^eKaTiKaH^^ said...

huuu, kite pun ketagih dgn cool blog nie.. sedap sehh.. hihi

Cik Adieb said...

Perisa papermint + pearl pun sedap :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

cik perise ape2 je..masyukkkk.Jnji ade pearl.
btw salam kenal.done follow awak..

http://azlyiejah.blogspot.com