Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 25 August 2012

SEGMEN : BLOGLIST SEPTEMBER BY EIRA SHAMIERA

KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOIN !

makin hari makin sibuk . macam biasalah mr.assigment dah mula menggedik dekat atas meja tu haa .. sekadar entry ringkas , eiyqa nak join segmen seterusnya oleh blogger eira shamiera ! kalau korang nak join cepat2 lah tekan banner tu sebelum expired date .

p/s : jom pakat join ramai2! follower bertambah , hadiah pun dapat ! <3

1 comment:

Jaja Sutera said...

Salam...haii..Jaja dari segmen yg sama..
Jaja dah follow awak..jemput follow Jaja balik ye.. :)
Jaja nk ajak awak join Blogwalking,Giveaway & Pencarian Sponsor utk Giveaway akan datang..
kat bawah ni link2 dia...tengok2 la yer kalau berminat..
time kasih..

BLOGWALKING

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

GIVEAWAY

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

PENCARIAN SPONSOR

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/nak-jadi-sponsor-utk-ga-tak.html