Ensiklopedia Doktor Chenta

Thursday, 23 August 2012

bila semangat berkobar tiba2 menghilang

Whoa ..! blog eiyqa kini berwajah baru hehe .. saja tukar background bagai . letih juga nak mencari background yang serasi dengan jiwa ni !

sebut tentang raya comfirm semangat dalam jiwa tu terus datang . tapi semenjak dua menjak ni semangat tu makin lama makin pudar bila tengok wall facebook . ramai kawan-kawan eiyqa dah mula sibuk bercinta dengan buku . maklumlah kita orang dah nak exam bulan 11 ni . jiwa semangat raya eiyqa ni pun dah lesap tiba2 je hangin study ni hadir tanpa di duga .

Mana tak nya kalau masing2 sibuk nak striving untuk 4 flat ! tergugat juga eiyqa yang tengah menikmati detik syawal ni , walhal duit raya susah gila nak sangkut ! tapi takpelah , nawaitu lagi penting ye dak ? tak kan niat beraya semata-mata nak dapat duit raya , tu sekadar advance saja ya ^___^

terbantut sudah raya eiyqa .. lepas ni berdating dengan cik google dan cik buku pula eiyqa ni :')


1 comment:

the fikirman said...

keep calm n happy eidul fitr eyqa :D