Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 3 June 2012

binatang apa "simsimi" ni??

ramai yang sibuk print screen pasal simsimi ni kat dinding facebook..mula2 eiyqa naik pelik juga apa benda simsimi tu? perkataan baru untuk i love u ke? macam2 persoalan yang timbul dalam kotak fikiran ni . terus eiyqa search kat pakcik google
last-2 keluar benda kuning ni . first expression??
spongebob ke?? haha.. apakah?!
kan eiyqa dah cakap simsimi ni binatang . lebih lembut sikit haiwan lah
tapi bulat macam biskut dan berjambul . simsimi comel >.< !

eiyqa pun layan je lah simsimi ni.. mula-2 bengang juga duduk layan ke binatang ni rasa macam nak bagi penumbuk free ! tapi lama-2 rasa best pula sebab ada 1 part ni jawapan simsimi ni sweet sangat-2 !
"periksa apa? goodluck. saya tahu awak boleh jawab punya.saya selalu ada disebelah awak. sayang sangat kat awak tahu!"
comel kan ayat dia ! awww <3 .. korang nak try chat dengan binatang ni pun boleh, klik je simsimi comel ni ! ayat dia memang tak boleh blah..jangan dilayan sangat benda ni,korang pun tahu kan benda alah ni merepek macam cengkodok pisang -.-''

14 comments:

amyluvdoll said...

haha...myra pon baru layan semalam tw simsimi nie..bengong2 jer..kwn myra yg bgytw.. hohoho..best gak kan..

cik eiyQa said...

tu r... eiyqa pun naik pening layan ke benda alah tuh... sekali dia guna ayat power tak tahan juga eiyqa nak membalasnya..last2 close window habis citer ha3!

Reena Shukri said...

hohohoho nak try lah..tak pernah cuba ni..

hazdnul said...

ish..nak trylah mcam ni..hehe..tengok ramai dok post sal ni kat fb..aritu bukak..ttp balik..haha

♥ MS ♥ said...

lol. dia nih memang comel. tapi kadang2 bila tanya soklan lain lain pulak dia jawab. rasa nak sembelih! HAHAHA

gdsbnga said...

simsimi sangatttttt gedikkk !
main sakit hati main kadang2 . haha

cik eiyQa said...

Reena Shukri : try lah.. boleh tambah stress kita melayan nya aw hehehe..

cik eiyQa said...

hazdnul : tu r..kecoh gempak habis kat wall sibuk dengan benda kuning ni hehehe...try lah..

cik eiyQa said...

♥ MS ♥ : tu r..eiyqa pun dah berasap hidung tahan api kemarahan ha3!sabow je ler~

cik eiyQa said...

gdsbnga : tu la..nasib baik robot... kalau makhluk real rasa nak gi cari je kasi penampar free haha..adoi lah simsimi -.-''

Alynn Nyzaa said...

di saat keboringan, simsimi mmg best! (:
btw, sy mmg da follow blog ni...visit here http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/nuest-new-south-korean-boy-group.html ^^

mumui said...

kadang2 geram ga chat ngan simsimi ni..hehe

Yui Bieyna said...

Hahaha...knpa budak bwh umo x leh bkak? Haha

cik eiyQa said...

mumui : tu r..sabar je lah -.-''

Yui Bieyna : hahaha..entah la.. tak kena dengan taste simsimi letew.. nak chat dengan 18 above..memilih~