Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 4 June 2012

kata tidak pada "GOYANG KAKI" !

cuti sekolah suka sangat lah boleh hapdet blog,online facebook sampai pukul 3 4 pagi . tapi sekarang tidak lagi sebab eiyqa kena bagi tumpuan sepenuhnya pada study . yelah exam dah nak dekat tak kan nak rehat memanjang duduk goyang kaki . orang lain sibuk study kita goyang kaki tak sudah ! buku pun dah banyak eiyqa beli tapi beli saja tak guna kalau simpan dalam almari bagi makan tikus ye dak? thats mean eiyqa dah start speed study ! jadi goodbye eiyqa ucapkan pada blog kesayangan eiyqa dan muka buku eiyqa tercinta tuh tapi goodbye untuk sementara sahaja . dah habis exam eiyqa bergiat aktif balik dalam aktiviti blogger ni hehehe !

eiyqa dah buang semua yang tak pakai dalam otak eiyqa ni.. handset pun eiyqa dah tak pakai,daddy eiyqa pegang . nak tak nak lepas exam lah . OMG (oh my galaxy phone) ! korang jangan tanya lah pakwe ke atau soal cintan-cintun ni sebab eiyqa dah padam gejala negatif dalam memory eiyqa ni hah . sekarang hanya 4.00GP je yang bermain dalam fikiran eiyqa . selamat tinggal perkara lagha ! <cewah..! ayat berlagak konon macam best student hahaha!>

terima kasih lah untuk semua kawan-2 eiyqa , follower dan reader eiyqa . korang banyak bagi semangat pada eiyqa . doakan eiyqa dapat pointer 4.00GP ! ameen .. kita jumpa lepas eiyqa habis exam pula ye :D
*sayang u all !

1 comment:

Liyana yan said...

belajar rajin2 yer kak :)