Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 20 April 2012

shuffle vs tecktonik

leka mencari dance seterusnya di youtube tergerak di hati eiyqa nak mencuba tecktonik dance
kalau dulu kepala eiyqa ni selalu nak tiru shuffle tapi kali ni eiyqa nak cuba tarian baru ^^
actually eiyqa tak sehebat dan tak seprofesional korang,sekadar suka2 je eiyqa geser kaki atas lantai tu hehehe
kalau eiyqa dah pro,dah lama eiyqa upload video shuffle eiyqa kat youtube!<whoa!kuat perasan! =..=>
bagi eiyqa dance shuffle dan tecktonik ni memang menyeronokkan!
untuk tecktonik dance eiyqa lebih suka tarian no stress dari myxia!



meskipun eiyqa nak mencuba menerjah ke alam tecktonik tapi shuffle tetap di hati eiyqa,cewah!
hahaha ^^
dan memang eiyqa tak nafikan shuffle dari pae dan sarah memang the best!!


p/s: sekadar suka2 ^^...korang minat apa? ;))

1 comment:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

reena tak suka dua2..sebab apa..reena tak reti even dah banyak kali buat...wawawawa..sedih betull