Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 21 April 2012

segmen : tambah follower tambah kawan

sejak eiyqa banyak join segmen bukan sahaja eiyqa dapat follower beriban tapi eiyqa juga dapat ramai kenalan blogger ;)) ..
eiyqa akui eiyqa gila segmen! sebab dengan segmen lah eiyqa dapat up kan kualiti dan kuantit blog eiyqa..lagi pun ada juga la imbuhan untuk eiyqa hapdet blog..saja tak mahu kasi blog berdebu <pft=..=''>
chill la beb dapat kawan baru sampai ada yang list eiyqa as a "sister " dalam facebook
sambil2 tu dapat lah eiyqa kongsi ilmu blogger dengan kenalan blogger eiyqa

segmen seterusnya kali ni eiyqa nak join segmen "tambah follower tambah kawan" by syamira
siapa2 yang berminat untuk join hanya klik sahaja banner comel yang tertera pada entry eiyqa kali ini..lagi ramai lagi bagus,dapatlah eiyqa tambah kenalan lagi ^^

ops! jangan korang fikir "cik eiyqa gila follower beriban!"
buang jauh la kenyataan terpesong tu..bagi eiyqa blog sama sahaja seperti facebook
makin ramai yang add facebook,makin bertambahlah kenalan dan kawan eiyqa
begitu juga sebagai seorang blogger,inginkan follower beriban untuk menambah kenalan antara blogger..eiyqa suka berkawan ;)..
follow eiyqa dan add eiyqa di facebook jom ^^ ----> muka buku eiyqa

eiyqa nak tag budak comel :))
syafiqah


p/s : sibuk betul semenjak dapat lesen dari abang JPJ ni..tak pasal2 eiyqa jadi driver adik2 eiyqa hantar dan ambil dieorang kat sekolah...sambil2 tu sibuk study bagi persediaan form6 nanti :) ..masuk form6 dulu baru masuk U,tarikh kemasukan U lambat lagi ye dak?? pergi sekolah dulu sementara otak tak tepu lagi XD

4 comments:

syamira zainan said...

hyep.. :) thank join segmen sya.. done follow kamu..

Anje Fara said...

akk dr segmen sama :) done follow adek ! hope follow back. TQ :D

Yatt Moore said...

salam... dari segmen yang sama... Jum join segmen ni jugak...ada hadiah... =)

http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-pemberian-menarik-hari-ibu-ada.html

AyueJean said...

dtg dri segmen yg same....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html