Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 15 April 2012

seronoknya dapat cursor percuma!

sebelum ni eiyqa ada bagi tahu yang eiyqa join segmen cursor nama sendiri ---> entry disini
saat2 yang eiyqa nantikan Alhamdulillah 
tercapai juga impian eiyqa nak cursor nama sendiri


cantik bukan? terima kasih sangat2 pada putry sebab buatkan cursor comel ni untuk eiyqa
jom serbu blog comel putry ! ^^
rasa exited seketika saat cursor bernama eiyqa ni merayap sana sini..comel betul hehehe!!

saat ini eiyqa agak sibuk nak cepat siapkan lesen motor...
lesen kereta dah siap,action je dah boleh bawak kereta tapi rasa down to earth bila terpaksa tampal sticker P tu kat cermin kereta..hadoi..
kenapa lesen motor eiyqa lambat siap dari lesen kereta?
sebab eiyqa malas nak pergi belajar motor,panas betul.. kalau kereta ada bumbung! siap ber-aircond lagi! <otototo eiyqa akui eiyqa anak manja :p>

takpelah,yang penting eiyqa dah lepas drive sana sini..itu keutamaan visi dan misi hahaha!!

p/s : harap2 nanti lulus lah dengan JPJ untuk lesen motor..dah malas dah nak pergi ke tempat  ambil lesen tu..siapa2 yang pandai motor tolong bagi tips sikit pada eiyqa macam mana nak imbang atas titi ye? =..='

3 comments:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

sorry my dear..no tips..reena pun lepas balik plkn ni baru nak gedik buat lesen..=)

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

reena nak tanya sikit..segmen yg eqa anjurkan tu masih berlangsung ataupun tak..??

hahafyza said...

best nyerr ade cursor nme sendiri >.< good luck dear ! buat betoii2 yerr , nak lepas titi tuu kan , hurmm jgn tengok titi tuu , pandang depan jerkk :) fyza JPJ moto dah lepas , kereta je blom , OMK ! takott !