Ensiklopedia Doktor Chenta

Tuesday, 17 April 2012

saya bukan blogger tegar lagi!

24 jam menghadap blog dan facebook! itu lah eiyqa saat2 bergelar anak merdeka setelah tamat peperiksaan SPM 2011 !
rasa seronok pun ada,sedih pun ada
semua kenangan manis bermain dalam kotak fikiran eiyqa..kawan2,cikgu2..
tu semua dah berlalu ! mesti pandang kehadapan bukan kebelakang..

sekarang eiyqa bukan lagi blogger atau kaki facebook tegar lagi sebab eiyqa sedang fokus untuk form 6!
panggilan university lambat lagi jadi ada baiknya eiyqa sambung ke form 6 dahulu
sementara otak masih tak tepu ni ye dak? ^^
sekurang2 nya dapat lah eiyqa rasa suasana sekolah lagi sebelum kaki melangkah ke universiti malaya! tak sabar rasanya...

eiyqa sibuk dengan form 6...study perah otak kasi kering yeah!!
while boyfie eiyqa sibuk dengan kursus bahasa,nanti nak angkat kaki blah pergi study kat oversea..sedih nya eiyqa termenung kat malaysia ni sorang2.. <ololo jiwang nye haha>
ops! merapu sudah..

sekarang eiya dah takde banyak masa nak buka mata luas2 pandang screen taip keyboard macam dulu lagi sebab eiyqa masih ada perkara penting yang nak di uruskan!
eiyqa nak settle dulu tanggungjawab eiyqa sebagai seorang STUDENT! wee~~
kalau eiyqa selesa di form 6,eiyqa tak jadi lah nak pergi UM hehehe.. mana tahu ada rezeki eiyqa dapat 4P siapa tahu..^^

"eiyqa,form6 susah..saingan hebat!"
"kalau ikut ke susah sampai bila aku nak berjaya! think positive! ;)"

p/s : nak capai target dapat GP 4.00 !! doakan eiyqa dapat yang terbaik ye :)

4 comments:

Muhammad Dehidra Aktriyan said...

tetap smangat.....
:)

cik eiyQa said...

hehehe..biase lah.. ^^

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

eqa busy study f6..hhmm setahu reena letter tawaran tak sampai lg..pelik juga..

cik eiyQa said...

study dulu..x msuk sekolah lagi..buat persediaan awal2 sebab nak lawan dengan student cina n india bukan senang..dieorg otak power,prepare lambat pun takpe..ade yg da dapat tawaran U n kebanyakkannya darei uitm n utm.. atas rezeki masing2 juz temuduga lambat lg huhu..tu g form6 dulu hehe ^^