Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 15 April 2012

Segmen : Cursor nama sendiri..

klik banner untuk join! :))


yeah! besar punya banner eiyqa tampal sebab terlalu exited nak join segmen kali ini
sejak zaman berkurun eiyqa pasang angan2 nak cursor nama sendiri
eiyqa akui eiyqa tak pandai buat cursor dan ini lah salah satu sebab kenapa eiyqa tak buat tempahan walaupun dah beriban follower bertanya
insya-Allah kalau eiyqa dah profesional edit hentam sana sini eiyqa akan buka kedai ok ^^

biasanya given percuma benda berharga macam ni mesti dibuat melalui contest
saingan sengit sebab tu eiyqa kurang join contest
terima kasih pada putry buat segmen menarik kali ini :))
dapat cursor nama sendiri! ops! percuma lagi hehehe..tak sabar rasanya nak dapat cursor menarik bagai putry....

nama panggilan di blog : EIYQA

warna kegemaran?? ops ! title si gadis puplicious! eiyqa suka warna ungu...
lebih romantis dan lembut je warna tu ye dak??

p/s : pernah juga ade niat nak tukar warna blog tapi takut hancuss meleboss haha ^^

3 comments:

Putry said...

thanx dear.. sebb join segmen putry.. nantikan cursor nama dr putry ye. sabar tau

Putry said...

dear cursor dh siap
ni url cursor

http://1.bp.blogspot.com/-vlOqHxC28SA/T4ngwH6oI8I/AAAAAAAABf4/WfrWursLY44/s1600/Ieyqa+purple++13.png

cara pemsangan tengok kat toturial lysa ye

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

rajin betul join segmen..nak harap reena..sorry to say memang agak malas..=)