Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 14 April 2012

Segmen: Review by Lily


entry ringkas hari ini sebab eiyqa penat ikuti program di UITM
tiba2 rasa rajin nak jenguk blog followers
terjumpa segmen terus rasa rajin nak libatkan diri dalam segmen kali ini

"(segmen : review by lily)klik banner lily untuk join ok xD"

tarikh tutup : 31 mei 2012 pada jam 11.30pm

masih banyak lagi masa so jom pakat meriahkan segmen blogger lily!
disamping boleh tambah kenalan dan eratkan ukhuwah antara blogger
blog korang juga akan ditayangkan bak pawagam!
tak mustahil la kalau follower dan trafik korang meningkat juga kan hehehe ^^

ada yang cakap buat apa nak tingkatkan jumlah trafik dan follower kalau entry tak dibaca..kita perlu pentingkan kualiti bukan kuantiti!
ops! bagi eiyqa menambahkan kuantiti blog juga penting disamping menambahkan lagi kualiti blog tersebut..lagi pun semakin ramai yang follow eiyqa,semakin bersemangat eiyqa untuk terjebak dalam dunia blogger <hipotesis la pulak~>

apa2 pun thanks kepada yang sudi terjah blog eiyqa dan jadi follower eiyqa
sayang korang! wee~!! <3

p/s : lepas ikuti program di UITM terus pergi makan KFC dengan my lover wink2 hehehe..ototo cweet betul hari ni ^^ + letih yang teramat =..='' 

7 comments:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

rajin betul join segmen ya..btw eqa belajar di uitm ke..=)

cik eiyQa said...

hahaha..saja up follower hehe ^^ ...btw tak lah...saje join program kat sane...promote u hehe..

Lily said...

Terima kasih sudi join :)

Cendawan Merah said...

hye,sy dr sgmen sama da folo kamu..dtg blog sy k n polo me ;)

http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmenreview-by-lily.html

Mrs.BuduBilis said...

http://missmyra0810.blogspot.com/2012/04/segmenreview-by-lily.html

salam. dr segmn yang sama jangan lupa follow k

::sarakassim:: said...

from the same segmen,, done folo u,,
hit me back,,kalo sudii
thx
http://sarakassim.blogspot.com/2012/04/segmen-review-by-lily.html#comment-form

cyda said...

singgah dari segmen yang sama ,
anyway nice blog .

jangan lupa singgah sini pula :)
http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segmen-review-by-lily.html