Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 15 April 2012

kau ingat kau tu hebat sangat ke??

ok muka banyak exited boyfie eiyqa bukan main senyum memanjang sejak dapat sambung belajar ke peringkat oversea
eiyqa pun dia pejam kenyit2 sebelah mata je,konon nak kalahkan eiyqa la tu!
yelah belajar dekat negara orang bila balik tanah air sendiri rasa berbunga je hati bila dengar pujian beriban..hebat student oversea!!

dari SPM lagi boyfie eiyqa sibuk nak fight dengan eiyqa,hamboi persaingan sihat nampak..
ok eiyqa undur setapak sambil angkat bendera putih!
tahniah la buat boyfie eiyqa sebab result SPM dia lebih gempak dari eiyqa 
<gempak la straight A puft!!>
result eiyqa pun agak hot and spicy juga macam boyfie eiyqa cuma addmath eiyqa kantoi
pengakuan : EIYQA TAK SUKA ADDMATH! fact ^^ 
<10A 1E,argh! sakit juga mata eiyqa tengok!dush3!!>

tapi eiyqa tak kan mengalah!
eiyqa nak tengok siapa yang dapat kerja lebih best! eiyqa or boyfie eiyqa ><


UNIVERSITY JORDAN VS UNIVERSITI MALAYA !!
p/s : saingan2 sayang namanya ni hehehe ^^



4 comments:

Cik Lyeen said...

takpa awk..study dekat mlysia pun best..hehehe:) Wah, awk study UM? kita jiran la..hehee:) sy kat IPG sebelah awk.

cik eiyQa said...

but sometimes rase jeloz jugak hehehe... wah! dekat je tuh! boley da intai2 ni hahaha..!

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

bez ny dpt bljr kt Um..i wish dear but it juz dream

hazdnul said...

wah..dapt um..congrate :)