Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 13 April 2012

yang kau cemburu tak tentu pasal tu kenapa??

dengan angin yang penuh bosan eiyqa terjah satu application di facebook
nampak macam menarik je terus eiyqa klik menarik ni
dengan aplikasi ini kita dapat mengetahui siapa yang cemburu dan apa sebab dia cemburu pada kita..pemilihan secara random dan hasil yang eiyqa dapat adalah
-
-
-
-
-
-
-
-

rata2 yang cemburu dengan eiyqa kebanyakkannya 1 sekolah dengan eiyqa dulu!
amboi korang..dulu masa sekolah tak cakap pun cemburu dengan eiyqa
dalam diam ye hehehe ^^
kelakar betul aplikasi kali ni,alasannya cukup2 mengarut..arh saja je nak bagi hidung eiyqa ni kembang kempis dapat pujian beriban macam tu -..-

p/s : rasa macam hotstuff bagai la hahaha :p

1 comment:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

macam2 aplikasi betul lah..kdng2 nak gelak pown ada..sometime nak marah pun ada..layan segala bagai aplikasi mcm ni boleh buat kepala bengong..=)