Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 9 April 2012

"segmen Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)"


ouch! sedang syok blogwalking dengan penuh rasa +++ exited eiyqa tertarik nak join segmen cik tyra <ok sayang! klik banner cik tyra untuk sertai eiyqa join segmen kali ni :))!>


dah lama eiyqa tak join contest atau segmen dan kali ni dengan penuh harapan eiyqa berharap follower eiyqa akan terus meningkat hehehe....
siapa yang tak nak follower beriban ye dak??


ops! jangan fikir eiyqa gila follower ye ^^
eiyqa suka blogwalking and setiap follower eiyqa,eiyqa akan follow balik
setiap blog yang eiyqa follow akan tertera pada items bila dieorang menghapdet..
jangan ingat eiyqa follow sekadar memfolllow...
eiyqa follow sambil terjah kehidupan blog korang taw..entry korang memang best2!


chill la beb! hehehe ^^


cik tyra..eiyqa tag blogger sweety eiyqa :) -----> REENA :D

16 comments:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

aiseyh terkejut tengok nama reena ditag..ok reena pun join juga..agk lama x join apa-apa segmen so nak gedik join juga..=)

tyra uyura said...

ololo... terima kasih join syg.^^ buat terharu je.. hehe.
nak tengok list blogger yg join, boleh klik link semula ye. ada kat bawah sekali..
Happy BW! terima kasih skali lg.. :)

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama



http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

dilakhir said...

done follow..dari segmen yg sama..
SINGGAH ke sini nanti..http://dilakhir94.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

happy BW :D

alin said...

hye salam...
alin dtg dr segmen yg sama...
dome follow,follow back ok :D

http://alin8698.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

missyifa94 said...

assalamualaikum !
singgah + follow sini !
saya dtg dri segmen atas juga..
ukhuwah fillah..
jemput ke sini ea..

http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

missyifa94 said...

assalamualaikum !
singgah + follow sini !
saya dtg dri segmen atas juga..
ukhuwah fillah..
jemput ke sini ea..

http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

Cendawan Merah said...

hai comel!sy pon dtg dr segmen sme..da polo u,,,nti jmput dtg polo me k..

http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalking-up.html

waniey20~ said...

JalanJalun :)

Done Follow u , Hit me Back !

dari Segmen yang Sama jgk :))

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

Mrs & Mr ArMy said...

Haii dah follow,.
dari segmen yg sama,.
Hit me back TQ,.

http://rzyira.blogspot.com/2012/04/contest-segmen-blogwalking-up-follower.html

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

HAPPY BLOGWALKING....

Mohd Billy said...

salam ziarah dari jebat..
dtg dari segmen yg sama
http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/contest-segmen-blogwalking-up-follower.html

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking dari segmen blogwalking + up follower cik tyra lee..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

NaJwA MaJiD said...

Done follow you . [:
From same segmen , happy to BW here . XD

http://akubolehberjaya.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

Fahz said...

assalamualaikum..fahz dtg bw dari segmen cik tyra.salam perkenalan n happy blogging :)

Cik Reen said...

salam, bw n follow sini.
hit me back http://cikreenahmad.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html :)