Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 8 April 2012

kenyang ke makan makanan mewah?

kali ini entry menyelerakan..erm..nyummy!
korang pernah tak makan makanan ala2 western? pendek kata expensive food ...
eiyqa nak tanya pendapat korang,kenyang ke kalau makan makanan yang loaded macam tu?

bagi eiyqa makanan nya agak simple tapi decoration yang melampau
eiyqa tak berapa fanatik sangat terhadap western food ni
sebab bagi eiyqa,eiyqa tak kan kenyang selagi hantu raya eiyqa ni tak telan nasi hehehe! ^^
memang sekali tengok orang makan macam sedap je
tapi kalau dari segi kenyang tu bagi eiyqa memang tak berbaloi la...harga pun mahal..

<google image>

<google image> 

<google image>


p/s : tapi kalau time berdating dengan pakwe nampak stylish je kalau makan western food ni hehe..peace^^

2 comments:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

err..terus terang kata chef dia kedekut..sebab selalunya sejemput sangat makanan dia..sekali ngap habis..=)

NuRul~ said...

Ha'ah, saya pun tak suka.. decoration je banyak tp makanan dia seciput je.. rasa tak puas.. =D Hehe