Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 23 April 2012

::segmen "aku ada blog by miss eiyqa"::

hobi eiyqa sepanjang dalam dunia blogging eiyqa lebih suka join pelbagai segmen ^^
korang suka join segmen??
hari ni eiyqa ada buat segmen dan ini merupakan segmen eiyqa yang pertama eiyqa pernah buat
nak join segmen eiyqa? kalau nak join meh baca apa yang patut korang buat :) !

syarat-syarat segmen senang je weeii~! ^^

 follow blog simple mimple eiyqa ni ye :')

 like page eiyqa di facebook -----> page miss_eiyqa

 copy and past banner dibawah 

http://i.imgur.com/JxL1e.png
 buat entry ringkas bertajuk "segmen : aku ada blog by miss eiyqa"


 dalam entry tu korang bagi tahu :-
:: nama samaran korang dalam blogger
:: nama blog korang
:: url blog korang

:: usia blog korang

  tag paling kurang 2 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu

 bagi link entry korang dalam kotak komen eiyqa ok! ^^ ..eiyqa akan terjah dan follow korang balik :) ..tujuan eiyqa buat segmen ini adalah untuk berkenalan dengan blogger2 yang lama atau yang baru dan merapatkan silaturrahim antara blogger2 semua.
Sambil2 tu kita boleh naikkan trafik blog kita dan menambah follower.Kan...kan...kannnn?? wee~

eiyqa tag 2 blogger comel :))

TARIKH TUTUP PADA 25.4.2012 PADA JAM 11.60 MALAM ^^ <harap2 dapat sambutan gempak>

6 comments:

Ain Zuhairi said...

Saya join :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/04/segmen-aku-ada-blog-by-miss-eiyqa.html

Liyana yan said...

Saya join^^


http://berstoryatsini.blogspot.com/2012/04/segmen-aku-ada-blog-by-miss-eiyqa.html

FATIN SYAMIMI said...

http://ceritehidupcikpelangi.blogspot.com/2012/04/segmen-aku-ada-blog-by-miss-eiyqa.html


join

@Nurul_Aini said...

Saya joined :)

http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/04/segmen-aku-ada-blog-by-miss-eiyqa.html

nis said...

Join!

http://nis-nisrina.blogspot.com/2012/04/segmen-lagi.html

Eyqa Hasnan said...

thanks tag :) nanti insyaAllah eyqa join