Ensiklopedia Doktor Chenta

Tuesday, 24 April 2012

pelajar STPM 2012/2013

sumber rujukan dari bumi gemilang



ok eiyqa dah ready untuk form 6 hehehe ^^
lepas ni kena struggle betul2..STPM soalan ke-5 paling susah di asia <pft =..=>
so lepas ni tak boleh lah selalu hapdet blog dan on facebook lagi :')

for my wink2 tak boleh la contact macam selalu
nanti pergi oversea jangan lupa saya yerk~ ^^

p/s : siapa yang pergi form6 selamat kembali ke sekolah ye hehehe xD

5 comments:

schamel said...

f6 xsush...xperlu struggle...cuma perlu fokus...rjin byk buat lthn...f6 bkn soalan yg ke 5 sush,,but,,soaln pling sush di dunia...shahmil keluarn f6...

Yuyu Ashari said...

waaa, kite takot nak pergi form 6 !

anakashari.blogspot.com

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

thx 4 the info..reena tak akan tahu kalau eqa tak bgtau..=)

roziahojijie said...

Untung sape yang dapat tawaran T6 . Akak bekas pelajar f6 (2010-2011). Life F6 mmg best ! Kalau ada soalan boleh tye akak . Good Luck ! :)

cik eiyQa said...

eqa nak minta tunjuk ajar dari yang berpengalaman pliz.. :')