Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 18 April 2012

IQ TEST : pening kepala aku dibuatnya


adoi! kreatif betul kata pujangga..buat ayat menggunakan nombor,bukankah seronok?
sekurang2 nya otak korang masih lagi exercise
takdelah tepu akibat tersumbat sebab lama tak proses
rasanya petikan kat atas ni tidak lah terlalu sukar untuk korang baca
cuba baca yang ini pula
-
-
-
-
-

ok baca 1 ayat pun eiyqa dah naik jemu!
siapa yang dapat baca sampai habis memang eiyqa tabik spring la kat korang sebab eiyqa baca tak habis pun..pening kepala eiyqa dibuatnya baca tergagap macam budak tadika hahaha! ^^

p/s : oh my panadol..where are u?? i was dizzy -..-''

7 comments:

Eiqa Lyka Vandetta said...

pening pening .. weee ..

nur fadhilah said...

uhuhuhu..dila bole bace!!! ^^

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

yeppe reena boleh baca dua-dua tu..sukanya..=)

cik eiyQa said...

whoa! tahniah la boleh baca..ea respect hehe!! eqa pening nak baca yang english tu..terus blank! adoi =..=

hahafyza said...

cehh ! kire power fyza nh boleh bace kann <--- perasan sudehh ! hewheww ;)

belogg kamu ohsemm meyhh >.<

Ezzati said...

hihihi.. Zati boleh bacela..

cik eiyQa said...

hahaha..thanks hahafyza ;))
btw ezzati cayalah! tabik hormat! haha ^^