Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 4 April 2012

saat ber-dating dengan JPJ

wah! brutal semacam je title entry eiyqa kali ni
"saat berdating dengan JPJ"
bukan calang2 orang yang diberi lampu hijau untuk berdating dengan JPJ ni
dan dengan penuh good feeling eiyqa berjaya sesi berdating bersama JPJ hahaha!! ^^
-
-
-
-
-

mungkin bagi korang markah eiyqa tu tak banyak
tapi eiyqa bersyukur sangat2! sekurang2 nya tak perlulah eiyqa bazirkan masa untuk buat ulangan..tak delah duit rm100 eiyqa melayang ye dak?? -..-
jujur eiyqa story,mula2 naik bukit perasaan cuak dah mula bermain di fikiran eiyqa
bayang lah eiyqa naik bukit kemudian masa nak turun bukit tayar kereta eiyqa bergeser sampai berasap tayar kereta tu eiyqa kerjakan hahaha!
terkejut juga JPJ yang test eiyqa tu..tak pasal2 hari ni diva jadi tumpuan haha...

apa2 pun memang happy sangat dapat lesen P
boleh lah eiyqa jalan sana sini
so destinasi pertama enjoy makan kegemaran eiyqa di restoran
mi kungfu ^^ ! best tau! sekali cuba pasti nak lagi!

urrmmm.... nyummy!!

p/s : kawan2 eiyqa semua dapat lesen awal,hadoi ketinggalan betul eiyqa..maklumlah tempat test dekat eiyqa tuh busy and ramai orang..so memang kena banyak bersabar.. =..=

2 comments:

Cik Rose Cute said...

sedapnya...

una imana said...

my peberet tu...waaaa..:)