Ensiklopedia Doktor Chenta

Tuesday, 3 April 2012

kenapa filem nur kasih tak laku?

Ouch! comelnya! eiyqa pernah juga nak menggatal lukis smiley face kat jari eiyqa ni
tapi langsung tak jadi! barangkali jari eiyqa tak secomel korang <fact! :))>

ok lah...siapa kat sini suka tengok movie di panggung wayang cepat angkat kaki!
wah! eiyqa percaya mesti ramai punya yang suka menonton animasi di panggung ni ye dak?
selain dari animasi 3D yang menarik,keadaan suasana yang sejuk tu pun membuatkan eiyqa rasa syok bila dapat menghempaskan tubuh pada kusyen yang empuk tu hehe..

1 fakta yang korang kena percaya pada eiyqa
TAK SEMUA MOVIE DITAYANGKAN!

korang tak percaya? ok salah satunya movie yang tidak tersenarai dalam panggung wayang adalah......

filem nur kasihan
Untuk mengelakkan gangguan jiwa pada para penonton yang sanggup menangis teresak-esak di panggung wayang akibat terlalu kasihan, filem Nur Kasihan hanya dibenarkan untuk ditayangkan di penjara-penjara besar bagi tontonan para penjenayah yang tak pernah mempunyai rasa belas kasihan...sebab tu la movie ni tak laku..

p/s : hahaha! just for fun ok! dengar cerita filem nur kasih best gile,betul ke? eiyqa tak tengok lagi.. komen sikit..nak tahu juga pandangan orang ramai ni..peace ^^

2 comments:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

bolehlah..x se best wakt2 drama..rasanya lg seronok patah seribu punya telemovie..=)

mselim3 said...

boleh lah...nak tangkap sedih...tp pape pn best lg drama nurkasih...