Ensiklopedia Doktor Chenta

Thursday, 5 April 2012

pencarian bintang PLKN


ramai kawan2 eiyqa yang kena panggilan PLKN kumpulan 1
bukan main syok lagi mereka bercerita tentang pengalaman di sana
dengar cerita PLKN memang best! terbaik!
tapi serius eiyqa cakap eiyqa memang tak minat sangat dengan PLKN ni..

kenapa eiyqa tak minat?
sebab eiyqa rasa macam fit je masanya
ada jadual yang tersendiri,kena berkawad,macam2 aktiviti lasak
ditambah pula memang taste eiyqa tak minat untuk sertai PLKN
"eiyqa,belum cuba belum tahu!"
ramai juga yang bagi rangsangan positif macam tu pada eiyqa tapi memang eiyqa tak minat sangat so nak mencuba pun takde selera ^^ ..


Alhamdulillah sebab nama eiyqa tak terlist dalam senarai PLKN
untuk sesi seterusnya..
korang juga boleh semak nama korang..jom semak! :)) -----> KHIDMAT NEGARA

P/S : kepada nama yang terlist tu tahniah eiyqa ucapkan ^^ ...

2 comments:

ezyra daniel said...

zyra pon tk ske PLKN ...serabut je..nak kawat bagai huh!!zyra memang tk aktif kt skolah dlu...hapy gler nme tk msok list hahahahh

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

mesti best punya..reena dapat..insya-Allah buln 5 ni nak pergi dah..=)