Ensiklopedia Doktor Chenta

Thursday, 5 April 2012

pengomen tegar blog cik eiyQa

setiap entry cik eiyqa pasti dia akan komen
kalau top commentor dalam blog ni memang nama dia atas sekali
thanks sangat! terharu eiyqa dibuatnya hehehe ^^
siapa pengomen tegar yang eiyqa sebut2 kan tu??
-
-
-
-
-
-
v


inilah pengomen top commentor cik eiyqa
jom terjah blog comel -----> blog kita suka menulis

sebab awak rajin terjah blog eiyqa
eiyqa ada buat doodle special untuk awak,tapi mula2 eiyqa minta maaf sangat kalau doodle ni simple mimple punya lukisan..tangan eiyqa bukan tangan kreatif wee! :))

ini untuk awak! ^^
bagi follower eiyqa dan juga kepada commentor eiyqa yang lain eiyqa ucapkan terima kasih
sebab banyak bagi sokongan dan rajin terjah blog eiyqa yang serba daif ni
rajin2 lah terjah dan komen juga ye :)

nota kaki : do like do follow my blog ya! :) ...nanti eiyqa akan follow blog korang juga tau..peace! ^^

1 comment:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

tersedak reena tengok entry ni...ehem..kembang sekejap..btw terima kasih sebab susahkan buat doddle tu..comel la..lepas ni kena rajin komen dekat sini lah..=)