Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 16 March 2012

virus angry bird melular!

hish rasanya lama bebena eiyqa tak meng hapdet blog ni semenjak sibuk merantau sana sini
hahahaha!
hape2 pun korag tawu tak penyakit virus burung ni semakin lama semakin merebak!
sampai kan eiyqa pun dah mula tergila2kan virus ni
siapa tak kenal dengan si burung chumill ANGRY BIRD ni wee!!

adik2 eiyqa pun sibuk beli mainan angry bird tuh
sampai kan eiyqa pun rasa tak puas nak bermain sama hehehe!
-
-
-
-


 

 

sometimes kalau bosan pun eiyqa lebih syok tahap dewa melayan game angry bird dalam phone..boleh main sana sini :))

 

main2 juga tapi orang cakap result biar la gempak beb!!
doakan eiyqa n also my wink2 dapat best result 21 mac 2012 ni ye hehe :)

No comments: