Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 12 March 2012

CHEF JUNIOR BERSILAT DI DAPUR

hari ni nampak gayanya ada chef baru yang nak bersilat di dapur
dah macam hantu raya pun ada
bayang lah kalau dah pukul 2 pagi tapi periuk belanga masih berbunyi kecut juga dibuatnya kan

itulah kalau dah lapar memang ke dapur juga yang ditujunya
tak pasal2 hari ni eiyqa jadi CHEF hehehe!


biasa lah kalau dah malam2 buta memang dah takde benda lain eiyqa nak masak
melainkan "mee kari special" ni hahahaha
korang jangan komen2 banyak2 la sebab masa tuh eiyqa memang malas nak potong lada 
sebab tu nampak tak terurus je :')
hape2 pun gempak gila hangat sumpah gua cakap lu beb pedas sensasi "mee kari" gua!

sambil2 tuh sempat lagi eiyqa buat resepi baru ni


entah ape bahan entah eiyqa letak tapi rasanya boleh tahan juga hehehe!
ops! abaikan corak tulisan eiyqa yang hodoh tu ye sebab eiyqa tak kreatif taw...
saja je tulisan tu,sentuhan sweet dari eiyqa untuk my wink2 weee!!

sekarang eiyqa sedang holiday di JB so agak susah lah eiyqa nak main facebook dan update blog sebab merata eiyqa kena cari line wi-fi! sedih betul.....
apa2 pun JB memang best sebab banyak jualan teddy bear yang murah2 dekat batu pahat!^^


jom kita layan dulu full movie - adnan sempit 2 !! :))



4 comments:

lady sempoy said...

meggi jek?kn leh mck nsi goreng..simple jgk..pastu memang kenyng btol..

ZYASH said...

mee magi, cepat d masak..cedap di makan....

Ida Roslan said...

ida pun suka makan mee kari dengan lada =). wah smbil tu promote filem skali ek..nti kita tgk yew =). thanks.

cik eiyQa said...

lady : a ah megi je...malas la nak masak nasi goreng law da mlm2 buta nim hehehehe ....
zyash : yeah! 2 minit sahaja sudah terhidang hehehe!!
ida : wah sama! best kn ! syok je...okaip dear.. :))