Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 17 March 2012

aku dah mula ketagih!!

kadang2 hidup ni tak selalu penuh dengan aktiviti yang menceriakan
pernah tak korang rasa bosan?
sampai kan otak korang pun boleh blur memikirkan cara untuk mengisi masa lapang ye dak?

ada yang cuba menghilangkan bosan dengan muzik,facebook,game dan sebagainya
semua atas individu
kadang2 bila dah rasa seronok dengan aktiviti tu boleh mengakibatkan KETAGIH !

korang bayang lah ada setengah student yang sanggup menghadap facebook berejam walhal homwek banyak gile yang tertunggak
tak kurang jugak yang gila music sampai tidur pun earphone still melekat kat telinga
masing2 dengan ketagihan masing2

eiyqa pun dah mula ketagih sebagai seorang game player hahaha!
kalau tak layan sehari rasa macam tak lengkap je hidup ni
sebelum tidur atau pun petang mesti eiyqa layan walaupun sekejap

rasa macam tak puas hati bila tak naik gred
game apa yang syok sangat tu sampai kan eiyqa naik ketagih??
semestinya my sweet angry bird hehe!

 

main sekali pasti mau lagi :)
mesej and calling my wink2 pun dapat juga eiyqa spent masa bosan 
malah rindu pun jadi lega hahahaha!! peace yow ^^

1 comment:

EIYAA RAZ said...

game angry bird best sesangat . hak3 :D