Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 7 March 2012

penawar duka hati cik eiyqa


sepantas kilat masa berlalu dan terus berlalu...
nampak nya cuti sekolah bermula..1 minggu,fuh seronok lah adik2 eiyqa tu
nanti tak berpeluang lah eiyqa nak update blog ni..mesti pakat berebut komputer
lap eiyqa pula rosak..cuti2 ni lah dia nak buat hal...
hape2 pun eiyqa dah plan cuti ni eiyqa nak makan angin dekat JB wee!! hehehe....

buat apa dekat JB?
disamping eiyqa nak jumpa saudara mara dapatlah eiyqa jumpa 'geng2 peneman setia' eiyqa tu
hehehehe...yelah dia duduk kat kampung je lah..nak letak kat rumah eiyqa dah tak muat...
nak buat macam mana kalau dah meriah sangat la katakan... ^^


snowbell hobi just makan tidur makan tidur...menyampah aku huh...


drop,kucing kecik yang comel...knp nama drop??sebab eiyqa jumpa dia terjatuh dlm longkang hahaha..cian..

pencuri ikan terhandal!! dodie... hehehe (bukan eiyqa yang latih taw! bakat terpendam tu~)


Yeah!! tu diya!! kucing kesayangan eiyqa!! korang jangan terkejut kalau eiyqa kasi tawu nama dia DIVA hehe..!

dulu kat rumah eiyqa pun ada jugak sweet cat ni...tapi sayang dah sampai ajal,sedih sangat eiyqa...satu2 nya kucing yang tinggal dirumah eiyqa,smokey...

sedih sangat bila dapat tahu smokey kena langgar :'(

apa2 pun smokey tetap di hati eiyqa meskipun eiyqa dah dapat yang baru hehehehe!!!
chill!! ^^


eiyqa letak nama dia smokey jugak larh...biar terubat sikit rindu ni hik3 :')

tapi tu lah budak ni kecik kadang2 susah betul nak mencari meskipun dalam rumah je herm..
-eiyqa pencinta kucing :))-

2 comments:

Ayumi Comot said...

drop tu comel...macam Gelap ayu:)

cik eiyQa said...

wah ada kucing juga ye hehehe!! bagus2...eqa suka kucing ^^