Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 11 March 2012

patutkah cemburu dalam bercinta?


tak pasal2 hari ni eiyqa di nobatkan sebagai kekasih yang selalu cemburu!
betul ke eiyqa ni seorang yang cemburu?
rasanya mungkin....
tapi kalau wink2 eiyqa mesej dengan girl lain takdelah cemburu melainkan kalau dah lebih2
memang nak kena hentak dengan aku la tuh hahaha!
wink2 eiyqa pun tak kisah eiyqa nak mesej dengan boy lain yang peting kejujuran dan keikhlasan itu penting dalam perhubungan ye dak??

semestinya dalam perhubungan tuh cemburu memang perkara biasa
tapi janganlah sampai cemburu buta...boleh tertekan pasangan korang tuh....
nak cemburu pun agak2 lah kan...
orang kata berkawan biar 1000 berkasih biar 1 kan hehehe.....

tak kan lah awek korang nak berkawan degan boy lain pun korang nak marah
melainkan kalau awek korang tuh dah over sangat kasi siku la sikit biar sedar hahahaha....

anyway eiyqa tengah bersiap2 ni...
eiyqa nak bercuti ke JB  yeah!!!
tak best juga kalau duk rumah je..tak berkembang otak hahaha.. :))


awww!! takpelah tak sweet pun lukisan tuh
tapi ikhlas lukisan dari hati buat insan tersayang weeee!!~ hehehe.....
sekali sekala jiwang pe salahnya ye dak hehehe.... =_='

Dah habis baca...?? KLIK SINI SEKALI :)

No comments: