Ensiklopedia Doktor Chenta

Tuesday, 20 March 2012

kenapa widget follower hilang??


my blog oxygen!! kenapa tiba2 menghilang??
bukan setakat dekat blog eiyqa je,setiap kali eiyqa nak blogwalking mesti eiyqa tak dapat nak follow korang guna widget..
jadi pada siapa2 yang minta eiyqa follow tu eiyqa minta maaf sangat
eiyqa sekarang nak follow just guna floating button follow

tu pun pada yang menggunakan widget ni
kalau tak,tak dapat lah eiyqa follow blog awsome korang tu...maaf ye ^^

eiyqa cuba nak selesaikan masalah ni dengan menukar widget follower 
kepada google friend connect
tapi malangnya...

Friend Connect will be retired March 1, 2012!!

kecewa juga eiyqa bila terima notis macam tu
tapi dengar cerita pihak google nak gantikan perkhidmatan yang lebih baik berbanding widget follower,korang paham tak? <apa eiyqa merapu ni>
apa2 pun buat masa ni memang eiyqa tak dapat follow guna widget
eiyqa pun tak pasti sama ada hanya eiyqa saja yang tak nampak atau korang pun menghadapi masalah yang sama dengan eiyqa

eiyqa happy sangat sebab chelsea menang berlawan dengan leicester city dengan 5-2
hahahaha!
siapa yang gila bola macam eiyqa jom pakat serbu dan like ------->> KELAB BOLA

happy2 juga,takut pun ada ni...result spm dah nak keluar!! oh tidak!!!!!!!!

2 comments:

Haruno Hana 하나 said...

tapi ada gak blogger yg alami masalah x leh follow guna float button sbb limit nak follow blog guna float button cuma 300 blog aje..

Noor said...

sy baru je jadi mcm ni..lama jgk ye awk punya widget hilang..apapun saya dah follow blog awk yg cute ni..