Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 19 March 2012

cara menukar via pada status facebook

wee! happy sangat lah eiyqa dapat main balas komen dengan my wink2 tu hehehe....
memang gempak la bila status eiyqa tiba2 jadi " via iphone 5"
hamboi berlagak bukan main lagi hahahaha! iphone la sangat..
walhal pakai phone cap ayam je ^^

meh sini eiyqa nak kongsi secret resepi hehehe....

  mula2 mestilah korang kena log in facebook korang terlebih dahulu...

 sekarang ringankan tangan korang untuk -----> KLIK DISINI

 
 
1) first korang kenalah pilih dulu nak via apa...rasa nak tampak bergaya korang pilih la blackberry hehehe!
2) baru lah korang update status mantop korang tu ye..

  hah dah siap! kejap je kan..memang simple mimple pun teaching kali ni hehehe...dapat lah korang berlagak cool meng-update status facebook menggunakan phone canggih tahap dewa tu hehehe...peace ^^

eiyqa dah berdebar sakan ni..result spm dah nak keluar!!
Ya Allah,harap2 lah eiyqa dapat yang terbaik..ameen :')

2 comments:

ZYASH said...

good luck for SPM..

cik eiyQa said...

insyaAllah..ok thanks ya... hehe :)