Ensiklopedia Doktor Chenta

Tuesday, 20 March 2012

freebies tab menu

sebelum ni eiyqa ada info yang eiyqa tak dapat tengok widget follower ----> entry disini
hampa betul perasaan eiyqa waktu tu
tapi tadi sedang eiyqa sibuk nak blogwalking dengan penuh exited nya

"my blog oxygen dah balik!!! yeaaa!!"

wah suka bukan main lagi eiyqa ye hehehe!
sekarang boleh la eiyqa blogwalking puas2! hehe...
korang follow eiyqa nanti eiyqa akan follow korang balik,jangan risau ok :))

dengan penuh happy nya eiyqa saja suka suki nak bagi freebies tab menu dekat korang
rasa berkenan just tibai tanpa segan silu ok ^^

 
http://2.bp.blogspot.com/-0je3MvMMQjA/Tmy6rK5FeyI/AAAAAAAABio/eqZ2xz9MvVQ/s1600/tab.png
 
http://3.bp.blogspot.com/-kAtw4S35sQM/Tmy6r-Clw7I/AAAAAAAABis/hcaHxUrVQiM/s1600/tab1.png
 
http://2.bp.blogspot.com/-dIY3zvze3W8/Tmy6sZ1WF5I/AAAAAAAABiw/AQlLFPzDZqA/s1600/tab2.png
 
http://2.bp.blogspot.com/-GQsw6aNnHdg/Tmy65KyA2HI/AAAAAAAABjE/kQcEQwwIPps/s1600/tab7.png
p/s : eiyqa nak sambung blogwalking lagi he he...chill la beb esok result spm keluar..takotnye :(

6 comments:

Prince Noob said...

shoutbox rosak lah

Asnisha Binti Samsudin said...

yeaaa . anys pun sama , takutt result keluarrr :D

azzahoney said...

hye! nak makeup? jom singgah blog.:)

CiK FizA said...

Gud Luck sayang ! Comelnye freebies dye. Hee ^^

cik eiyQa said...

hehe..thanks all -->> <3

Liyana yan said...

amik due eh... TQ sangat2 ^_^