Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 28 March 2012

hipokrit betul perempuan ni!


haiyaa!! ini olang malayu ka atau amoy cine maa??!
hahaha... nanti ada lah yang cakap eiyqa over makeup tu..
nampak macam origanal or spicy??
eiyqa memang suka sangat menghedit2 ni lepas tu gempakkan wall facebook eiyqa tu
hipokrit betul la kan2 hehe ^^

siapa berminat cepat2 angkat tangan dan terus baca entry merapu ni..yang tak suka boleh cepat tekan pangkah ye wee~! hehe ^^

 mula2 korang kena lah singgah ke ---> salon kecantikkan


 ok sayang! lajukan tangan korang klik pada button " start your makeover " .. untuk memudah kan kerja2 pensolekan ni eiyqa nasihatkan korang log in facebook korang dan sign in with facebook..takdelah susah2 korang kena create account ye dak?? :))

 upload photo gempak asasi korang tu kemudian teruskan meng-enjoy edit sana sini

 dah siap terus save! selamat mencuba ;)

3 comments:

ezyra daniel said...

agak hipokrit laa gak...heheh juz kiding

cik eiyQa said...

haha.. biase girl mmg suke edit meng-hedit nim hehehe!

syiiera said...

cantikk , pandai edit !! hik3 :D