Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 30 March 2012

AGENSI YANG MEMBAWA PENYAKIT!


saja bikin gempak,seriously lebih kurang macam tu la rupa baby face eiyqa bila study 
<baby face?? =.=''?>
dalam hidup eiyqa,eiyqa paling tertekan tahap gila bila berhadapan dengan agensi PEPERIKSAAN ! salah satu agensi pembawa penyakit yang boleh membuatkan eiyqa tak selera makan dan obses study..bak kata mat saleh "exam fever" ...
hadoi,exam apa lagi yang eiyqa kecoh2 sangat ni??

2013 EIYQA EXAM STPM !!

"Laa...eiyqa..kan lambat lagi...kecoh la lu ni!"
" haprak ko lambat! aku dah serik kena masa SPM dulu..cukuplah sekali!"
<ampun bah ayat kasar gila =.=''>

serik?? kenapa dengan result spm eiyqa??result eiyqa kan dah cun,kenapa ni?
haa...memang la result spm eiyqa cuns..teruja rasa dapat 10A hehe! <--- <abaikan rasuah ni>
tapi yang membuat kan eiyqa rasa over feeling tu bila melihat subjek addmath!
fulamak! paras2 hidung beb!
syarat nak masuk matrik atau asasi addmath habis low mesti C !
cepat teka berapa addmath eiyqa yang paras hidung tu? D? E ? malu nya haha...
tu la bahana study addmath last minute...

kali ni eiyqa nak buat persediaan awal! tak masuk form6 dah mula belek buku..
hamboi..exited ko eiyqa ye dak??

maaf sangat kalau eiyqa lambat follow,lambat publish komen or blog berhabuk...eiyqa sibuk sangat2...minta kerjasama semua..thanks :)

1 comment:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

fuhh..baru ambil result spm ke..sabar2..=)menarik blog ni..kena bubuh dlm blog list..